Στόχος του ΟΠΑΠ η διεθνής επέκταση

Προτεραιότητα περνούν τα σχέδια διεθνούς επέκτασης του ΟΠΑΠ μέσω εξαγορών, όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Ι. Σπανουδάκης, στην τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές μετά τα αποτελέσματα 2010.

Όπως ανέφερε ο κ. Σπανουδάκης, ο ΟΠΑΠ στοχεύει σε διεθνή επέκταση τόσο στο online gaming όσο και μέσω πρακτορείων, ενώ επεσήμανε ότι βασικός στόχος είναι η γεωγραφική διαφοροποίηση, μέσω εισόδου σε αγορές που έχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι ο ΟΠΑΠ επιθυμεί την παρουσία του σε πιθανές χώρες-στόχους, με «jump start», δηλαδή να χρησιμοποιήσει καθιερωμένο δίκτυο και brand name, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι κινήσεις του στο μέτωπο αυτό θα γίνουν μέσω εξαγοράς.

Αναφορικά με τα νέα παιχνίδια, ο κ. Σπανουδάκης υπογράμμισε ότι στις 22 Μαρτίου ξεκινούν πιλοτικά τα monitor games ενώ το Μάιο θα ξεκινήσουν σε όλα τα πρακτορεία. Εντός του Απριλίου αναμένεται να ξεκινήσει και το live στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Για το EXTRA 5 και το Super 3, σημείωσε ότι ο ΟΠΑΠ προσανατολίζεται σε αλλαγές και περισσότερες κληρώσεις, ενώ για το ΚΙΝΟ τόνισε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους πράκτορες για διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας του παιχνιδιού κατά 2 επιπλέον ώρες την ημέρα.

Τέλος, σε σχέση με τις περικοπές κόστους, ο κ. Σπανουδάκης ανέφερε ότι στόχος της εταιρίας είναι μια περαιτέρω μείωση κόστους κατά 5% το 2011.

Πηγή: http://www.marketbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου